Meny Stäng
Skicka blommor. Gör någon glad!

Skicka blommor! Du beställer – vi levererar.

Skicka blommor! Beställ online via knappen nedan. Därefter återkopplar vi till dig på mail och levererar buketten för dig. Alltså, så lätt det kan vara att göra någon glad – skicka blommor!

Anledningarna kan vara många: en vän fyller år, har flyttat, är sjuk, blev bättre, tog examen, klarade inte examen, känner sig ensam, är i feststämning, är världens vackraste, har fått barn, har namnsdag, har vattnat dina blommor, har matat din katt… I själva verket finns det ingen hejd på anledningar att skicka blommor. Helt ärligt, hur glad skulle du bli om du fick blommor? Och visst känns det gott i hjärtat att kunna göra någon annan glad. Dessutom har de senaste månaderna präglats av mer ensamhet än vad många önskar. Visst saknar vi att träffas, och vi hoppas att du snart kan träffa nära och kära som vanligt igen. Tills dess får man ta till de knep som finns. Till exempel att skicka blommor.

Och är du osäker på adressen till mottagaren kan du dubbelkolla den här:
Hitta – privatpersoner och företag

Vi levererar blombud i närområdet. Alltså i Hunnebostrand, Väjern, Kungshamn, Smögen, Askum, Hovenäset, Bovallstrand, Tossene Svenneby, och Bottna. Varmt välkommen med din beställning!

Snittblommor

Skicka bukett! Du beställer - vi levererar 

Beställ online via knappen nedan. Därefter återkopplar vi till dig på mail och levererar buketten för dig. Så lätt det kan vara att göra någon glad – skicka blommor!