Skicka blommor

Online-beställning

Du kan beställa blommor genom att fylla i mail-formuläret här intill. Vi återkopplar då till dig på mail och levererar därefter blommorna för dig. Vi önskar dina adressuppgifter och personnummer för att kunna fakturera dig kostnaden. En budavgift, beroende på var mottagaren bor, tillkommer på bukettpriserna. Det går självklart även bra att beställa i butiken eller på telefon.

Beställ senast före klockan 12.00 för att garantera leverans samma dag.
OBS: Vi kör inte ut några blomsterbud på söndagar/helgdagar. Inte heller på påskafton, midsommarafton, julafton eller nyårsafton.

Sortiment

Skicka blommor. Gör någon glad! Till exempel en kompakt bukett i blandade färger. Vi levererar blommor till Hunnebostrand, Kungshamn, Väjern, Smögen, Bovallstrand och Hovenäset.

1. Kompakt bukett i blandade färger.

En kompakt bukett med blandade blommor i rosa och vitt. Skicka blommor i Hunnebostrand, Kungshamn, Väjern, Smögen, Bovallstrand och Hovenäset.

2. Kompakt bukett i rosa och vita toner.

Gör någon glad! Skicka blommor. Till exempel en kompakt bukett i vitt. Vi levererar blommor till Hunnebostrand, Kungshamn, Väjern, Smögen, Bovallstrand och Hovenäset.

3. Kompakt bukett i vita toner.

En luftig bukett med blandade blommor. Skicka blommor i Hunnebostrand, Kungshamn, Väjern, Smögen, Bovallstrand och Hovenäset.

4. Luftig bukett i blandade färger.

En luftig bukett med blandade blommor i vitt och rosa. Skicka blommor i Hunnebostrand, Kungshamn, Väjern, Smögen, Bovallstrand och Hovenäset.

5. Luftig bukett i rosa och vita toner.

En luftig bukett med blandade blommor i vitt. Skicka blommor i Hunnebostrand, Kungshamn, Väjern, Smögen, Bovallstrand och Hovenäset.

6. Luftig bukett i vita toner.

Vackra röda rosor.

7. Luftig bukett med röda rosor och grönt.

8. Höstplantering 349:- (Blommor och kruka kan variera något)

Här beställer du:

  Tillval
  Finare kort: 29:90Finare inslagning: 29:90Chokladpraliner 89:90Nalle: 79:90Vas: 99:-

  Jag godkänner att Sollidens handelsträdgård sparar mina personuppgifter.

  Budavgift för utkörning av blommor
  Hunnebostrand 79kr
  Askum, Bovallstrand, Hovenäset, Kungshamn, Smögen, Tossene 99kr
  Svenneby, Bottna 119kr