Meny Stäng

GDPR

Sverige har fått en ny lag, GDPR, angående personuppgifter. Vi vill därför upplysa dig om vilken typ av information rörande dig/ditt företag/din förening som vi behandlar och sparar.

För att vi ska kunna kommunicera, upprätta en relation, hantera olika affärsprocesser och ge dig bästa möjliga service lagrar vi följande uppgifter: kontaktperson, person/organisationsnummer, företagsnamn, titel, adress, mejladress, telefonnummer, fax, kundnummer och noteringar om affärshändelser. Du är välkommen att när som helst kontakta oss för att få reda på vilka uppgifter vi har sparade om dig.

Uppgifterna kan även användas till att skicka ut nyhetsbrev och kampanjer endast från Sollidens handelsträdgård. Vi behandlar inte fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet och skyddar dem mot obehörig åtkomst och användning.

Om du inte samtycker till att vi hanterar dessa uppgifter om dig kontakta oss så att vi kan uppdatera/ändra dina uppgifter alternativt plocka bort din data ur våra system. Har du frågor, kontakta oss via mail eller telefon (se nedan).

Med vänlig hälsning
Sollidens handelsträdgård

0523-50305
butiken@solliden.nu

Gul klockmalva, eller blomsterlönn som den också heter, Abutilon hybridum.