Meny Stäng

Trädgårdsarbete

Trädgårdsarbete är för det mesta roligt och möjligt att göra själv. Men ibland kan det vara tungt och svårt, rentav alldeles för stort och avancerat att genomföra på egen hand. Därför är vi väldigt glada och stolta över att kunna presentera ett samarbete med Sanneröd Lerhagen Entreprenad. 

Richard och hans grabbar kan tillsammans med oss på Sollidens handelsträdgård erbjuda många typer av tjänster. Du kan boka grävning, markarbeten, dränering, dikning, stensättning, bygge av mur, gräsklippning, häckklippning, beskärning, stubbfräsning, plantering, stubbfräsning, asfaltering, trädgårdsvandring mm. Dessutom kan du beställa mindre sprängningsarbeten och försäljning av jord och sten i storsäck. Vi kan också ombesörja bortforsling av material och avfall. Så har du gått och funderat på något stort trädgårdsarbete; hör av dig till oss, så hjälper vi dig gärna!

Jobbet bokas vid servicedisken på Solliden. Du är varmt välkommen att komma dit och prata med oss, så noterar vi dina önskemål. Vi återkommer med besked senare. Om du hellre vill ringa oss går det fint. Ring 0523-50305 och koppla dig till servicedisken.


Grävskopa i arbete. Trädgårdsarbete utföres! Sanneröd Lerhagen Entreprenad samarbetar med Sollidens handelsträdgård.