Inspirerande Tjejkväll på Sollidens handelsträdgård i Hunnebostrand. Kul med event! På bilden ser vi dessa snittblommor: Rosor, nejlikor och brunia.

Välkommen till inspirerande Tjejkväll på Solliden! 5 dec kl 18-20

Men visst är det dags för lite ljus i vintermörkret! Välkommen till en inspirerande Tjejkväll på Solliden. En touch av jul, vi visar snygga festdukningar, buketter mm. Dessutom blir det mingelfika och kampanjpriser du inte vill missa. Hoppas att vi ses!

Dessutom blir det modevisning i butiken! Röda mattan, musik och hela baletten. Rock´n Romance visar vinterns festkläder. Bothéns bjuder på något gott. Och när de är i närheten brukar det riktigt vattnas i munnen, för det är duktiga kockar och väldigt trevlig personal.  Det känns väldigt roligt för oss på Sollidens handelsträdgård som är värdar för denna kväll att vi har så trevligt och kreativt samarbete i kommunen. Det är fantastiskt roligt att få bjuda våra kära kunder på denna pangkväll!

Vi har preppat butiken med så mycket fina växter och inredningsdetaljer. Du och dina vänner kommer att få en härlig och rolig kväll tillsammans med oss. Fri entré – ta med kompisarna och kom hit till en oförglömlig tjejkväll på Solliden.

Innan du ringer kompisarna och stämmer träff här kan du kika in på lite blommig inspiration här hos oss. Här tar vi dig till våra gallerier:
Sollidens handelsträdgård – Gallerier

Och här hittar vi till den fina och personliga klädbutiken på Smögen, längst ut i havsbandet i Sotenäs kommun:
Rock’n Romance

Till toppen