Pumpapyssel för barn.

Pumpapyssel för barn – Onsdag 28 okt. (hela dagen)

Alltså, nu är det pumpapyssel på gång! Nu är ni välkomna till Solliden, alla barn! Därför att här är det pysseldag på gång! Vi bjuder på en minipumpa per barn, och sedan är det fritt fram att dekorera den.

Bordet är fyllt med härliga pysselmaterial och det räcker till alla. Dessutom behöver du inte anmäla dig, det är bara att dyka upp. Släpp loss kreativiteten och skapa något personligt. Vi hoppas att du kommer hit för det här ser vi fram emot!

Men varifrån kommer traditionen med pumpor och halloween? Det kan du läsa här:
Pumpor & halloween / Populär historia

Och nästa kurs som är inplanerad här på Sollidens handelsträdgård handlar om att lära sig den ädla konsten att binda buketter! Det går fint att boka in sig på den och all information som behövs hittar du i den här länken: Sollidens handelsträdgård – Bukettkurs

I efterhand kan vi konstatera att detta lilla enkla event blev mycket uppskattat! Om du vill kan du gå in och titta på de fina och kreativa skapelser som såg dagens ljus på denna dag med pumpapyssel: Facebook: Pumpapyssel på Sollidens handelsträdgård  Visst blir man både inspirerad, imponerad och själv ganska sugen på att pyssla när man ser dessa underbara bilder?

Till toppen