Snittblommor: Vit prärieklocka, Lisianthus

Jul och nyår – se öppettiderna för de kommande helgdagarna.

Jul och nyår; se öppettiderna för de kommande helgdagarna. Det är kallt ute men varmt inne. Därför vill vi hälsa dig välkommen till oss nu när helgerna duggar tätt! Dessutom vill vi passa på att önska dig fina dagar under jul och nyår. Här är våra öppettider för helgerna framöver:

Julafton 9-13
Juldagen stängt
Annandag jul 11-16
Nyårsafton 9-15
Nyårsdagen stängt
Trettondagsafton 11-16
Trettondedag jul 11-16

Så här mitt i vintern drömmer vi väl även lite om sommaren? Det gör i alla fall vi, om odling av blommor och grönsaker, om sol och salta bad, cykling på små vägar, att åka båt till ett litet favoritskär, att vandra på Ramsviks gröna gräs och hårda granit. Som du nog förstår vet vi vad vi pratar om: Sotenäs kommun! Här håller vi till.

Om du vill drömma lite, du också, så kan du få hjälp på traven genom att titta på de här filmerna. Det är Sotenäs turistförening som står bakom, och vi är verkligen stolta över vår hembygd. Se själv, här kommer den första filmen: Sotenäset från luften Och när vi ändå håller på och pratar oss varma för vår del av Bohuslän slänger vi in en film till, och här kommer den. Som sagt, så nämnde vi ju cykling. Detta är faktiskt helt suveränt, kolla själv: Cykla på Sotenäset

Till toppen