Kurs i Bordsdekoration

INSTÄLLD Kurs i bordsdekoration 10 dec. – Anmälan!

Inställd kurs! Vi ställer in våra kvarvarande julkurser. Med förhoppning om att kunna ha fler roliga kundkvällar och kurser nästa år. Tills dess samlar vi idéer och gör extra fint i butiken.

Vi har öppet som vanligt, och det är förstås avstånd och ansvar som gäller. Vi tycker att det är så tråkigt att meddela er om en inställd kurs, men det är för att förbättra läget i stort.

Ta hand om er och värna om varandra. Avslutningsvis önskar vi er en fin advent.

Som lite inspiration, istället för den inställda kursen,  delar vi med oss av en trevlig video från en känd blomsterkreatör, och det gäller juliga och doftande blomsterdekorerade bord:
Karl Fredrik på Eklaholm inspirerar

—–

Men så härligt att det är dags för kurs igen! Vi skapar julinspirerade bordsdekorationer! Våra florister lär dig grunderna och visar tekniken. Ingen kursavgift. Du betalar endast för materialet. Och en annan trevlig sak är att butiken är öppen under hela kurskvällen, och du kan botanisera bland julens nyheter.

ANMÄLAN: Maila till butiken@solliden.nu eller ring 0523-50305 (koppla dig till snittblommor). Du får besked på om du har fått en plats eller inte. Antalet platser är begränsat. Avslutningsvis tycker vi att du ska boka din plats nu direkt. <3

Till toppen