Uppdatering: Inställd kranskurs. Dörrkrans, granris och sekatör

INSTÄLLD Kranskurs 18 nov. – Anmälan! Begränsat antal platser

Inställd kranskurs! Vi ställer in våra kvarvarande julkurser. Med förhoppning om att kunna ha fler roliga kundkvällar och kurser nästa år. Tills dess samlar vi idéer och gör extra fint i butiken.

Vi har öppet som vanligt, och det är förstås avstånd och ansvar som gäller. Under tiden får ni ta hand om er och värna om varandra. Vi önskar er en fin advent.

—–

Har du gjort en egen dörrkrans någon gång? För det första; vad är mysigare än att jobba tillsammans, stå och prata, få tips och höra på julmusik? Visst hade det varit roligt att vara med på vår kranskurs? Vi binder yviga julkransar av naturmaterial. Eller traditionella kransar om du vill; med tomtar, kottar, bär, rosett mm. Och för det andra; det är ingen kursavgift utan du betalar endast för materialet. Dessutom är butiken öppen under hela kvällen och du kan botanisera bland julens nyheter. Det är julstämning i butiken, och här finns massor av vackra julblommor.

ANMÄLAN: Maila till butiken@solliden.nu
eller ring 0523-50305 (koppla dig till snittblommor). Du får besked på om du har fått en plats eller inte.
Antalet platser är begränsat. Boka din plats nu!

Sist men inte minst; vi värnar om varann, så självklart stannar man hemma om man har förkylningssymptom eller feber. Vi håller avstånd vid arbetsborden.

Du kan läsa mer information kring vårt beslut om att ställa in kurserna, det blev ju mer än en inställd kranskurs: Sollidens handelsträdgård – Inställda kurser

 

Till toppen