Höstens trender, med inspiration från Formex! Trenden ”New Now” handlar om att acceptera det nya och lära sig att uppskatta livet. IGEN! Branschen behöver anpassa sig till en ny standard och designa med en ny framtid i åtanke. Dessutom ställs material och funktionalitet mot ansvar, solidaritet och hållbarhet.

Temat har en mustig varmskala av bruna toner som du med förkärlek kan matcha med mera brunt. Kulörerna finns naturligt i jorden i form av lera, mineraler och pigment. Och, Formex huvudtema hämtar inspiration från naturens mirakulösa förmåga att återhämta sig. Ett exempel är som när det efter en skogsbrand börjar spira av skir grönska i det förkolnade landskapet.

Denna text, information och färgskala har vi fått från Formex, Nordens största mässa för inredningsdesign. Och interiören hittar du på Solliden.

Ytterligare matnyttig information och inspiration kan du få här, för du kanske blev nyfiken och vill veta mer? Kort sagt, då tycker vi att du ska ladda ner trendguiden från Formex, där det finns så mycket roligt och inspirerande att se och läsa om höstens trender: Formex trends 2020

Hitta till oss och se mycket mer av vårt fina utvalda sortiment! Vår handelsträdgård och butik är belägen i Sotenäs kommun, i vackra Bohuslän. Varmt välkommen till Hunnebostrand!
Sollidens handelsträdgård – Hitta hit