Håll avstånd i butiken.

Håll avstånd när du köar.

Var rädda om varandra!

Tillsammans och med respekt
gör vi det bästa av situationen.

På vardagar är det som regel
färre kunder i butiken.

Butiken följer Svensk Handels riktlinje för att minska smittspridning samt Folkhälsomyndighetens beräkningsmodell om maxantal. Det finns goda möjligheter för alla att hålla avstånd och visa hänsyn. Här är stora och luftiga lokaler.

Vi erbjuder handsprit på flera ställen i butiken. Möjlighet till handtvätt finns också. Ingen i personalen jobbar med förkylningssymptom. Allt för att säkerställa en så trygg plats som möjligt för både kunder och personal.

Vi har valt att inte montera upp plexiglas vid kassan. Anledningen är vi säljer så många stora produkter, så då skulle personalen behöva komma runt till kunden och hämta varorna istället, och det ser vi inte som ett bättre alternativ. Dessutom har vi väldigt djupa kassadiskar, så avståndet mellan kund och personal är ganska stort.

Vi erbjuder istället plockservice till de kunder som inte vill komma in i butiken.  Lite kort kan vi berätta hur det går till. Du mailar till oss, vi plockar ihop och du hämtar utanför kassafönstret. Knacka på så kommer vi ut med varorna. Det har varit ett bra alternativ för många kunder detta år.

Utförlig information om hur du beställer plockservice finns här:
Beställ plockservice på Sollidens handelsträdgård

Med anledning av coronaviruset och det stora antalet frågor som dyker upp finns här Svensk Handels riktlinje och övrig sammanställning kring läget:
Samlade nyheter om Corona – Svensk Handel