Pop up Food trucks på Solliden

Food trucks på Solliden till morsdagshelgen

Food trucks på Solliden – ja, nu blir det finbesök till morsdagshelgen! Det är nämligen så att på lördag är det ”Vi släcker din hunger” som står för matlagningen med Sloppy Joe och burgare. Och på söndag välkomnar vi ”Nennas food truck” med både langos och donuts. Så vad sägs om att bjuda mamma på något gott i helgen, för du har väl inte glömt bort att det är mors dag på söndag? Med tanke på detta; vad kan passa bättre än att bjuda kära mor på något mumsigt från någon av dessa pop up food trucks? Nenna har som specialitet smarriga glutenfria & veganska donuts och langos både med matig topping och söt desserttopping. Alltså, det låter inte som något man ska missa, eller hur?

Innan du åker hit föreslår vi att du laddar ner Ta-med-appen för att slippa köa. Sedan beställer och betalar du hemma, i lugn & ro, så får du en ungefärlig tid för att hämta din mat. Men självklart kan du även komma & handla direkt i trucken.⠀

Om du vill veta lite mer om maten, så finns det eventlänkar om just dessa besök av Food trucks på Solliden:
Sloppy Joe i Hunnebo
Langos i Hunnebo

Slutligen angående mors dag; det går fint att beställa blommor till mamma för vi levererar i närområdet! Alltså, beställ enkelt via detta formulär:
Skicka morsdagsblomma till mamma!

Till toppen