Begonia med dubbla blommor i rosa. Begonia har verkligen blivit en trendig krukväxt och det har odlats fram så många fina sorter. Roligt, tycker vi på Sollidens handelsträdgård.

-AVSLUTAT- Sollidens plockservice – vi hjälper dig. Beställ och hämta!

-AVSLUTAT- Vi avslutar denna service vid midsommartid 2021, då de flesta i riskgrupperna har fått sitt vaccin. Om du inte vill komma in i butiken och handla går det fint att beställa hem leverans med blomsterbud. Kontakta servicedisken för beställning. /Solliden

Vi hjälper gärna till så att alla ska få möjlighet att köpa hem blommor, även om man inte vill gå in i butiken just nu. Den service vi har satt in kallar vi för Sollidens Plockservice. Du kan beställa krukväxter, snittblommor, gödning, jord, trädgårdstillbehör mm.

Beställ så här
Maila helst din beställning till butiken@solliden.nu
Beställ på vardagar före kl 15.00 så hinner vi plocka ihop varorna inför nästa dag.

Ring annars till 0523-50305, koppla dig till ”krukväxt”.
Ring på vardagar före kl 15.00. Vi svarar i mån av tid.

Hämta varorna
Varorna kan hämtas nästa vardagsmorgon vid kassafönstret.
Knacka på rutan, men det kan hända att du får vänta en liten stund om det är kö i kassan.
På fönstret står swish-numret. Vi hoppas att Sollidens plockservice är till hjälp för dig, tills du känner dig trygg att komma hit och handla själv.

Vi håller till i Hunnebostrand, i Sotenäs kommun i Bohuslän. Så här hittar du till oss:
Sollidens handelsträdgård – Hitta hit

Visste du att vi är en del av BoGrönt? Här kan du läsa mer om Sveriges trädgårdsmästare:
BoGrönt – Sveriges trädgårdsmästare
Så här är det: BoGrönt är en sammanslutning av fristående Garden-center där alla är unika på sitt sätt. Vi har det gemensamt att vi kan trädgård. Och vi älskar blommor! Vi jobbar gemensamt för att kunna erbjuda det bästa till dig som kund. Vi vill erbjuda dig växter av högsta kvalitet i ett rikt sortiment. Dessutom har vi förstås den bästa jorden, gödsel, krukor och trädgårdsdesign. Avslutningsvis kan vi bara tillägga att vill vi att både nyblivna och erfarna trädgårdsägare ska känna sig hemma. Varmt välkommen!

Till toppen